Bandenservice & uitlijnen

← Vorige

Wilt u een goede wegligging, een laag brandstofverbruik en banden die weinig slijten? Dan is een goede uitlijning van uw auto essentieel. Banden die slecht zijn uitgelijnd, vormen een onnodige kostenpost en zijn bovendien onveilig. Het uitlijnen van uw banden is dus een kleine uitgave om grote bedragen te besparen.

Hoe merkt u dat uw banden niet goed zijn uitgelijnd? Als uw auto tijdens het rijden naar links of rechts trekt, onstabiel weggedrag vertoont, een trilling in het stuur heeft of voor uw gevoel te veel brandstof verbruikt, dan is een bezoek onze werkplaats met een moderne uitlijn brug geen overbodige luxe. Met onze kwaliteitsapparatuur controleren we de uitlijning van uw auto en corrigeren we die waar nodig meteen.

Bandenopslag

De rubbersamenstelling van de moderne zomerband en winterband wordt tegenwoordig helemaal afgestemd op het seizoen. Daardoor hebt u in de zomer en in de winter altijd de perfecte grip. Daarom is het verstandig om in het voorjaar en najaar van banden te wisselen. Maar wat doet u met uw banden nadat u ze hebt omgewisseld?

Als u zelf geen ruimte hebt voor opslag, dan kunt u daarvoor bij ons terecht. Wij beschikken over beschermde ruimten waar uw banden een heel seizoen onder de juiste omstandigheden worden opgeslagen.

Voor meer informatie over de bandenopslag en het uitlijnen van de banden informeren wij u graag, u kunt bellen met 055-541 85 49 of maak gebruik van ons contactformulier. U bent uiteraard ook van harte welkom bij ons in de werkplaats, hier leggen wij u de mogelijkheden graag uit onder het genot van een lekkere kop koffie.